fbpx

De Negen Straatjes vormen een van de leukste wijken van Amsterdam. De Huizenstraat is één van de straten in deze wijk. De Negen Straatjes staan bekend op de leuke winkels. In de Huidenstraat vind je de leukste winkels, restaurants en hotels in prachtige monumentale panden. Parkeren is geen enkel probleem. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Goedkoop parkeren bij Huidenstraat

Parkeer voordelig op loopafstand van Huidenstraat. Parking Centrum Oosterdok ligt op loopafstand van De Negen Straatjes. Onze parking ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Parking Centrum is de grootste parking in de binnenstad en bovendien de goedkoopste. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in of loop je naar de trams. Tramlijn 1, 2, 5, 13 of 17 brengen je naar De Negen Straatjes.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Negen Straatjes Amsterdam – Huidenstraat

Kom je winkelen in De Negen Straatjes? Dan mag een bezoek aan de Huidenstraat niet ontbreken. De Huidenstraat zit vol leuke boutiques en bijzondere winkeltjes. Deze straat is een aanrader voor iedere winkelliefhebber. Na een bezoek aan deze straat kom je vast met volle tassen terug. De Negen Straatjes staan bekend om hun ambacht, handel en cultuur. Ze vormen één van de meest populaire winkelgebieden van ons land. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau of een unieke outfit. Je vindt het allemaal in De Negen Straatjes.

Klik hier voor meer informatie over De 9 Straatjes.

Hotels in De Negen Straatjes

De Negen Straatjes vormen bovendien een ideale locatie voor een overnachting in onze hoofdstad. De straatjes liggen midden in het centrum. Vanuit hier loop je eenvoudig naar De Dam of het Centraal Station. Ook vertrekt op bijna iedere hoek het Openbaar Vervoer, dat je naar iedere plek in de stad brengt.
Overnachten in De Negen Straatjes? Klik hier voor een overzicht van de mooiste hotels.

Horeca in De Negen Straatjes

Amsterdam staat bekend om haar geweldige restaurants en cafe’s. Ook in De Negen Straatjes zijn er genoeg plekken om van te genieten. De bekende website Culy, zette al eens een top 6 aan eetgeleien op een rij. Benieuwd wat voor eetgelegenheden er nog meer in De Negen Straatjes te vinden zijn:
Benieuwd naar de leuke horecagelegenheden in De Negen Straatjes? Klik hier.

Horeca en winkels in de Huidenstraat

In de Huizenstraat vind je veel leuke winkels en horecagelegenheden. Hieronder zie je een overzicht van alle adresjes.

De leukste horecagelegenheden

De Kaaskamer van Amsterdam
De Pinguin Avondverkoop
Urban Cacao Amsterdam

De meest unieke winkels

Ace & Tate
Beadies
Carla Palermo
Clarks Originals
Cleaning Shop Express
Hud
Jojo Outfitters
JOZ- Huidenstraat
Relaxed at Home Clothing
RUM Amsterdam
Sam Friday
Scotch & Soda
Spiegelbeeld
SuperTrash
Tony Cohen
Van Ravenstein
Velour Amsterdam
We Are Labels
Zipper