fbpx

Ga je naar Amsterdam met de auto? Op bezoek bij Maatschappij Arti et Amicitiae?

Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok! Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Maatschappij Arti et Amicitiae

De Maatschappij Arti et Amicitiae aan het Rokin is een galerie en en vereniging die de belangen van allerlei verschillende soorten kunstenaars behartigt, en is een plek waar deze kunstenaars en liefhebbers van de kunst samenkomen. Gedurende het jaar zijn er meerdere tentoonstellingen en exposities.

Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Maatschappij Arti et Amicitiae of een van de andere hoogtepunten van deze prachtige stad.

Meer informatie over onze parkeertarieven.