fbpx

Ga lekker wat eten of dringen bij Madam Amsterdam

Dit is een skybar in de A’DAM Toren. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je goedkoop en dichtbij dit restaurant. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Madam Amsterdam

Ook wanneer je niet reserveert parkeer je goedkoop in onze parking. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat en andere parkeergarages in het centrum. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Madam amsterdam

Madam Amsterdam bevindt zich op de 20e en daarmee hoogste verdieping van de A’DAM Toren. Overdag is hier de LOOKOUT experience te vinden, maar zodra de zon ondergaat gaat de muziek aan en transformeert de verdieping in de hoogste skybar van Amsterdam. Bij Madam kunnen gasten genieten van uitstekende cocktails, fijne brouwsels – en, natuurlijk, een prachtig uitzicht over Amsterdam. Madam is de enige bar in de stad waar het oké is om uit het raam te staren. ’s Avonds en tijdens het weekend, staat Madam in het teken van casual dineren, cocktails drinken en live entertainment in de Madam Dinner Club.