fbpx

Ga jij een dagje naar Amsterdam?

Kom eten bij Moon, dit restaurant is gevestigd op de 19e verdieping van de A’DAM Toren aan het IJ waar je kunt genieten van het 360º uitzicht over Amsterdam. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Moon

Ook wanneer je niet reserveert parkeer je goedkoop in onze parking. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat en andere parkeergarages in het centrum. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Moon Amsterdam

Inmiddels is Moon een begrip in Amsterdam en hebben zowel nationale, internationale als Amsterdamse gasten de weg weten te vinden naar bijna de hoogste verdieping van de A’DAM Toren. Chef Hans en zijn sous-chef Leo hebben een heel mooi menu voor je samengesteld. Tijdens de lunch en het diner wordt er een 2-gangen menu geserveerd met een heerlijk dessert. Uiteraard is het mogelijk om dit uit te breiden met verschillende bites en extra’s. Denk aan oesters of charcuterie van Brandt & Levi. Je kan je ook laten verrassen door te kiezen voor het chef’s menu. Dit is een 5-gangen menu waarbij de favoriete gerechten van Hans en Leo voorbijkomen.