fbpx

Mediamatic is een culturele instelling in Amsterdam.

Het is een verzamelplaats voor seminars, workshops en exposities omtrent nieuwe media, technologie, kunst en de maatschappij. Ook kan je hier heerlijk plantaardig eten. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren in de buurt van Mediamatic

Ga jij eten of een workshop volgen bij Mediamatic? Parkeer dan in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok, vanaf onze parking is het 14 minuten lopen naar Mediamatic. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Mediamatic

Mediamatic is sinds 1983 een instelling gericht op nieuwe ontwikkelingen in kunst en cultuur. Ze houden zich bezig met natuur, biotechnologie en kunst en organiseren lezingen, workshops en kunstprojecten. Mediamatic is geïnteresseerd in hoe kunst, design en wetenschap samensmelten en hoe dit gebruikt kan worden om te experimenteren met nieuwe (levende) materialen. Daarnaast kan je hier heerlijk plantaardig eten, het restaurant is alleen op maandag gesloten.