fbpx

De lekkerste pizza’s eet je bij De Pizzabakkers. Proef Italië in het centrum van Amsterdam. Parkeren doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

De Pizzabakkers

De Pizzabakkers bakken de lekkerste pizza’s, in dit karakteristieke pand doen ze dat al sinds 2011. Proef bijzondere combinaties en geniet van de knapperige bodems. Het restaurant is ontzettend knus en de bediening is razendsnel. Dit is absoluut een aanrader voor iedere liefhebber van Italiaans eten. Het restaurant is open van maandag t/m zondag van 16.00 – 22.00 uur.

Parkeren bij De Pizzabakkers

Ga je naar De Pizzabakkers in Amsterdam op de Plantage Kerklaan? Dan kan je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt vlakbij het Centraal Station van Amsterdam. Vanaf hier reis je makkelijk verder met het openbaar vervoer. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).