fbpx

Parkeren bij de Melkweg

De Melkweg is inmiddels een begrip in heel Nederland geworden onder jong en oud. Het programma is vaak verschillend, dus laat je verrassen! Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren zonder reserveren

Last-minute naar de Melkweg? Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Door de ligging naast het Centraal Station heb je de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar je bestemming, of loop via uitgang C direct het centrum in. 

De Melkweg

Dit is een poppodium en cultureel centrum met live muziek, clubnachten, film en festivals. De Melkweg is gevestigd in de voormalige suikerraffinaderij De Granaatappel en melkfabriek aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Deze raffinaderij werd op 19 september 1920 gesloten en opgekocht. De Melkweg begon met één zaal voor muziek, film en theater, maar is in de afgelopen 40 jaar grondig verbouwd. Het groeide uit tot een centrum met twee concertzalen, een multifunctionele zaal voor concerten en voorstellingen, een bioscoop, een expositieruimte en een café. Er zijn vele verschillende stijlen te vinden zijn: dans, theater, film en fotografie, en natuurlijk muziek.