fbpx

Parkeren bij het Marriott Hotel

Parkeren in Amsterdam lastig en onbetaalbaar? Niet bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid is goed bereikbaar vanaf de snelweg en is de grootste parking van de binnenstad. Daarnaast beschikt de parking ook over 60 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

Parkeren op loopafstand van het Marriot Hotel

Blijf je overnachten in Amsterdam en heb je een kamer geboekt bij het Marriott Hotel in Amsterdam? Parkeerkosten kunnen in onze hoofdstad snel oplopen. Parkeer je auto daarom in de goedkoopste parking van de binnenstad en bespaar op de kosten. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid en ligt direct naast het centraal station, waar de tram vertrekt die je naar het hotel brengt. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Het Marriott Hotel in Amsterdam

Dit 5-sterrenhotel is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijne plek om in Amsterdam te overnachten. Het hotel ligt midden in het centrum van Amsterdam en beschikt over luxueuze kamers die voorzien zijn van allerlei faciliteiten. Het hotel ligt tegenover het Leidseplein. De bekendste bezienswaardigheden van de stad bevinden zich op slechts vijf minuten loopafstand.