fbpx

Parkeren bij Mojo Japanse Kitchen Amsterdam

Mojo Amsterdam bevindt zich op loopafstand van onze parkeergarage. Je stapt uit de lift het restaurant binnen. Dichterbij parkeren kan niet. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

Sushi eten?

Liefhebbers van sushi kennen Mojo Japanese Kitchen maar al te goed. Hier kan je ‘eindeloos’ genieten van deze heerlijke snelle gerechtjes. De sfeer is licht, levendig en voelt Japans aan. Het bevindt zich bovenop Parking Centrum Oosterdok op het Oosterdokseiland. Het is dé ideale plek om met andere sushi-liefhebbers af te spreken. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Over Mojo Japanse Kitchen

Bij Mojo genieten liefhebbers onbeperkt van dagverse sushi in een ongedwongen, gezellige en levendige sfeer. Je betaalt een vast bedrag. Daarna kan je onbeperkt genieten van dagverse sushi, knapperige tempura en heerlijke Japanse grill gerechten. En je hoeft nooit lang te wachten. Je bestelling komt binnen een seconde bij de juiste chef.

Mojo Amsterdam combineert een modern en elegant interieur met schitterend panoramisch uitzicht over de Amsterdamse grachten. Ook aan kleinere eters is gedacht. Je kan je favoriete gerechten à la carte bestellen. Alle gerechten worden zorgvuldig op ambachtelijke wijze bereid. De vis wordt dagelijks vers geleverd. Hierdoor zijn de sushi en sashimi altijd van de hoogste kwaliteit.