fbpx

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok
Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).. De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Ligt je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.

Een leuk dagje uit gepland? Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Onze 17e eeuwse grachtengordel is inmiddels een door UNESCO beschermd werelderfgoed. Op bezoek bij Paleis van de Weemoed? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok.

Paleis van de Weemoed

Paleis van de Weemoed is een uniek concept in Amsterdam. Onze stad kent vele restaurants maar het Paleis van de Weemoed onderscheidt zich door de culinaire beleving compleet te maken met showelementen op het gebied van cabaret en variété. Paleis van de Weemoed is een theater met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan soorten voorstellingen. Zo kan er de ene dag een theatervoorstelling plaatsvinden, de volgende dag kan het podium bezet zijn door een band dat een knallend jazzoptreden geeft.

Het Paleis van de Weemoed bevindt zich op een bijzonder plek op de wallen. De omgeving geeft extra ambience en een warme uitstraling met een dikke knipoog naar het verleden. De menukaart biedt een uitgebreide selectie van heerlijke en feestelijke gerechten op basis van de Franse keuken en wereldse invloeden.

 

Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde
De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid