fbpx

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je gezellig eten bij PANCAKES aan ’t IJ? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Pancakes eten in Amsterdam?

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Pancakes aan ’t IJ.

Vroeger een havengebouw en nu een aandoenlijke pancakes locatie! De architecten van PANCAKES hebben ervoor gekozen om het compleet te renoveren en het restaurant weer naar z’n roots te brengen. Als je goed kijkt, zul je zelfs zien dat het een boot vanbinnen is!

Locatie

Dankzij de verschillende vloerniveau’s lijkt het erg ruimtelijk. Aan de achterzijde vind je een prachtige serre, met een uitzicht waar je u tegen zegt. Daar kun je je ogen simpelweg niet vanaf houden! Goed om te weten: op deze locatie serveren we alcohol aan ieder boven de 18 jaar. We houden natuurlijk van de allerkleinste PANCAKES fans, vandaar dat we hier ook voldoende hoge kinderstoelen en gekleurd plastic bestek hebben! PANCAKES Amsterdam Aan ‘t IJ is een rolstoelvriendelijk restaurant maar heeft geen mindervaliden toilet. Wil je graag even dubbel checken of wij de juiste faciliteiten bieden voordat je komt? Bel ons gerust of stuur even een mailtje. Iedereen is bij ons van harte welkom!