fbpx

Kom je naar Pancakes Amsterdam in de 9 straatjes? De 9 straatjes zijn ideaal voor een dagje uit: shoppen, lunchen of gewoon lekker rondkijken. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS bij Parking Centrum Oosterdok.

Pancakes! Amsterdam

Pancakes Amsterdam is een uniek Pannenkoekenhuis. Je vindt het aan de supergezellige Berenstraat. Het interieur is ontworpen en ingericht door verschillende Nederlandse kunstenaars. Ook gebruiken ze zoveel mogelijk ambachtelijke producten, bijvoorbeeld het meel, wat komt van de Korenmolen in Hoofddorp. Je eet er niet alleen traditionele Nederlandse pannenkoeken. Want je kan ook je eigen combinatie maken of kiezen uit één van de favorieten zoals de Amerikaanse Pancake of Russische Blini! Ook kan je genieten van heerlijke, eerlijke koffie uit Panama. Hiervoor heeft Pancake zelf de bonen uitgekozen en laten branden.
Meer informatie over Pancakes! Amsterdam

Parkeren dichtbij Pancakes! Amsterdam in de 9 straatjes

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.
De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Pancakes! Amsterdam

Openingstijden
Pancakes Amsterdam is geopend op:
ma: 10:00 – 19:00
di: 10:00 – 19:00
wo: 10:00 – 19:00
do: 10:00 – 19:00
vr: 10:00 – 19:00
za: 10:00 – 19:00
zo: 10:00 – 19:00
De snelste looproute is via uitgang C: Oosterdokstraat 4.

Meer informatie over de 9 straatjes

De 9 straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van ons land. Ze zijn een populaire bestemming voor bezoekers van buiten en binnen de stad. Je vindt er bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straatjes bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.