fbpx

Parkeren bij de MediaMarkt

Op het Oosterdokseiland, midden in hartje Amsterdam, vind je een grote MediaMarkt. Deze techwinkel in Amsterdam-Centrum is met de auto zeer goed bereikbaar. Parking Centrum Oosterdok bevindt zich namelijk direct onder de winkel. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Goedkoop parkeren

Bij Parking Centrum Oosterdok staat je auto staat veilig, snel en voordelig geparkeerd. Na het winkelen kun je de spullen direct de auto inladen en mee naar huis nemen. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45. Maak van je bezoek aan de winkel dus een gezellig dagje uit! Bekijk hier al onze parkeertarieven.

Mediamarkt

MediaMarkt is een Duitse winkelketen die gespecialiseerd is in consumentenelektronica. Het bedrijf is in 1979 in München opgericht door Erich en Helga Kellerhals, Leopold Stiefel en Walter Gunz. MediaMarkt heeft in Nederland 49 vestigingen. Je vindt er werkelijk alles, van games tot televisies.