fbpx

Parkeren in de buurt van het Sea Palace in Amsterdam

In Amsterdam zijn veel goede en bijzondere restaurants te vinden. Een uitstekende voorbeeld daarvan is het drijvende restaurant Sea Palace. Het gebouw waar dit restaurant met Chinese keuken in gevestigd zit, drijft voor het Oosterdokseiland.Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Goedkoop parkeren bij Sea Palace

Breng je een bezoek aan Amsterdam en zoek je een plek om goedkoop en centraal te parkeren bij Sea Palace? Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45. Reserveer hier!

Chinees eten in het drijvende restaurant Sea Palace Amsterdam

Restaurant Sea Palace was het eerste drijvende Chinese restaurant in Europa. Het restaurant bevindt zich naast het Centraal Station. Je kunt hier genieten van een geweldige keuken, een uitgebreid Chinees menu en goede service. Sea Palace is een van de leukste restaurants in Amsterdam om te gaan eten. Dit bijzondere drijvende gebouw, maakt ieder etentje bijzonder. Reserveer vooraf je tafeltje en bekijk hier het heerlijke menu van Sea Palace.