fbpx

Treed in de voetsporen van inspecteur De Cock. Een bezoek aan Baantjer Speurtocht kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Met de Baantjer Speurtocht treed je in de voetsporen van rechercheur De Cock. De spannende speurtocht door het Amsterdam is vermaak voor jong en oud. We starten in het sfeervolle Baantjer Museum (Café) aan de rand van de rosse buurt op de wallen. De Baantjer Speurtocht is een echte teambuilder. Tijdens deze speurtocht verkent u Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert een aantal ludieke opdrachten uit. Onderweg tijdens de Baantjer Speurtocht mag een bezoek aan één van de vele gezellige kroegjes in oud Amsterdam natuurlij niet ontbreken.

Parkeren bij Baantjer Speurtocht – Warmoesstraat 66

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Baantjer Speurtocht Amsterdam

De Baantjer speurtocht is een ontzettend leuke speurtocht door Amsterdam. Treed in de voetsporen van inspecteur De Cock. Moord, doodslag en de boeken van Baantjer zijn de leidraad. Onderweg vind je een vers lijk en in cafe Smalle Lowietje kan je op de kruk zitten waarop de rechercheur zelf gezeten heeft. Met deze speurtocht ontdek je het oudste deel van Amsterdam.

Meer informatie over Baantjer Speurtocht.