fbpx

Parkeren bij Boom Chicago

Ga jij naar Boom Chicago? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok, je betaalt maximaal €25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Voor Boom Chicago neem je tram 17 en stap je uit bij Westermarkt.

Ga jij een show bekijken bij Boom Chicago?

Parkeer in de buurt van dit theater bij Parking Centrum Oosterdok. Bij ons parkeer je goedkoop en veilig. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Theater Boom Chicago

Boom Chicago staat bekend om de Engelstalige (komedie)shows die hier worden gehouden. Het theater begon in 1993, toen Andrew Moskos en Pep Rosenfeld verliefd werden op Amsterdam en besloten om er een improvisatie theater op te richten met hun Nederlandse partner Saskia Maas. Meer dan 25 jaar later is Boom Chicago uitgegroeid tot een een gerenommeerd comedy instituut. Veel bekende Amerikanen, waaronder Seth Meyers, Jordan Peele, Ike Barinholtz en Kay Cannon begonnen hier hun comedy carrière. Bekijk hier het overzicht van actuele shows.