fbpx

Parkeren bij De Wallen

Ga jij een bezoekje brengen aan de Wallen? Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Centraal Station. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren op loopafstand van De Wallen

De Wallen is een legendarische stukje Amsterdam. Struin door de kleine straatjes en voel de dynamiek van het nachtleven in al zijn facetten. Parking Centrum Oosterdok bevindt zich vlakbij. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

De Wallen

De Wallen is de buurt in Amsterdam waar het meest over wordt gesproken, door alle prachtige grachtenpanden die er staan, maar ook omdat men er ’s werelds oudste beroep bedrijft. Op de Wallen in Amsterdam, ofwel Red Light District, vind je sekswerkers die hun diensten aanbieden achter een raam. De buurt staat bekend om de vele sexshows, sexwinkels, bordelen en stripclubs. Het oudste erotische theater op de Wallen is Casa Rosso, voor 18 jaar en ouder. Er is verder op de Wallen geen leeftijdsgrens, behalve alle winkels voor volwassenen en entertainment, die zijn minder geschikt voor minderjarigen.