fbpx

Ga je overnachten bij Hotel Kimpton de Witt in Amsterdam? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok, onze parking ligt in het centrum van Amsterdam. De ideale uitvalsbasis voor Amsterdam. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Kimpton De Witt in Amsterdam Centrum

Het hotel ligt in het hart van de stad op 500 meter van de Dam en het Centraal Station. De kamers zijn ruim en er zijn fijne voorzieningen, zoals een sauna en een fitness. In het restaurant van het Kimpton De Witt is er een menukaart met culinaire invloeden uit Californië. Het bevat heerlijke, frisse gerechten met seizoensgebonden ingrediënten en groenten in de hoofdrol. Op 2 minuten lopen van het hotel vind je de tramhalte Nieuwezijds Kolk. Vanaf hier kom je gemakkelijk bij alle grote bezienswaardigheden in Amsterdam.

parkeren bij Kimpton De Witt

Ga jij overnachten bij Kimpton de Witt? Parkeer je auto voordelig en centraal bij Parking Centrum Oosterdok, vanaf onze parking loop je in 13 minuten naar het hotel toe. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Reserveer jouw dagkaart hier.