fbpx

Op loopafstand van passenger Terminal Amsterdam

Heb je een cruise geboekt of bezoek je een evenement in de Passenger Terminal Amsterdam? Parkeer dan goedkoop en dichtbij, bij Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loop je in 10 minuten naar de Terminal. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Goedkoop en dichtbij parkeren bij de Cruise Terminal Amsterdam

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je betaalbaar, snel en veilig. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Onze parkeergelegenheid ligt dichtbij de Passenger Terminal.

Passenger Terminal Amsterdam

De Passenger Terminal Amsterdam ligt aan de Piet Heinkade en is in 2000 in gebruik genomen als aanlegplaats voor cruiseschepen. In de passagiershal zijn regelmatig beurzen en evenementen. Naast het gebouw liggen het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Mövenpick Hotel Amsterdam. De terminal heeft verschillende functies: in de zomermaanden leggen grote cruiseschepen hier aan en worden zee- en riviercruisepassagiers ontvangen. De Passenger Terminal is een samenwerking tussen het Gemeentelijk Havenbedrijf Amsterdam en NS Stations. Een bezoek aan de terminal kan je goed combineren met een bezoekje aan NEMO of het Scheepvaartmuseum.