fbpx

De grachten van Amsterdam zijn prachtig. Ontdek de grachten met Canal Motorboats. Een bezoek aan Canal Motorboats kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Canal Motorboats – Zandhoek 10a

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam, vlak naast het Amsterdam Centraal Station, en is makkelijk aan te rijden. Nergens in de binnenstad van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).
De parkeertarieven van Parking Centrum.

Met Canal Motorboats de Amsterdamse grachten op

Amsterdam staat bekend om de grachten. Ervaar deze grachten vanaf het water. Ga met de motorbootjes van Canal Motorboats op ontdekkingstocht dor Amsterdam. De bootjes zijn onzinkbaar. Een tochtje met de Canal Motorboats is daarmee een uitstekend uitje voor het hele gezin. Canal Motorboats ligt op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station.

Meer informatie over Canal Motorboats.