fbpx

Beleef de ultieme combinatie van heerlijke wijnen met fantastische gerechten. De Compagnon staat garant voor een onvergetelijke avond. Parkeer je auto op slechts 10 minuten loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Franse cuisine bij De Compagnon

Bij de compagnon ga je eten om iets te vieren. Geniet van heerlijk verfijnde smaken en een vijfgangenmenu. Er zijn veel kleine gerechten, allemaal erg smaakvol, afwisselend en mooi verzorgd. Alles is er goed verzorgd en je geniet er de hele avond van het eten in een ontspannen ambiance. Voor de lunch kan je hier terecht op dinsdag t/m zaterdag van 12.00 – 13.00 uur en voor diner op dinsdag t/m zaterdag van 18.00 – 21.30 uur.

Parkeren bij De Compagnon in Amsterdam

Breng je een bezoek aan De Compagnon? Parkeer dan je auto bij Parking Centrum Oosterdok, vanaf onze parking is het maar 10 minuten lopen naar het restaurant. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).