fbpx

Ganesha Indian Restaurant: fantastisch Indiaas eten in de buurt van de Nieuwmarkt. Parkeer je auto op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Ganesha Indian Restaurant

Bij Ganesha kun je genieten van heerlijk Indiaas eten. Het is de perfecte plek om de dag lekker te eindigen met een traditioneel Indiaas diner. De gerechten worden traditioneel bereid. Ook voor mensen die geen ervaring hebben met Indiaas eten, is het een aanrader om dit restaurant te bezoeken. De kok heeft dertig jaar ervaring en zal koken volgens uw smaak. Het is een heerlijke ervaring, je moet het zeker proberen. Niet alleen voor beginners, maar ook een culinaire ervaring voor mensen die de Indiase keuken waarderen. De naan, een traditioneel Indiaas brood, wordt bereid in de kleioven, zoals het hoort.

Parkeren bij Ganesha Indian restaurant

Ga je eten bij Ganesha Indian Restaurant? Parkeer je auto op maar 6 minuten loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).