fbpx

Parkeren bij Hermitage

Een dagje Amsterdam is goed te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt om de hoek van het Centraal Station. Vanaf onze parking ben je met het openbaar vervoer in 13 minuten bij Hermitage. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Een prachtige dag bij de Hermitage

Tip in Amsterdam! Ga naar de Hermitage. De beroemde Hermitage is gevestigd aan de Amstelhof. Een bezoek aan Hermitage is prima te combineren met een dagje Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je denkt. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Hermitage Amsterdam

Het Hermitage Amsterdam is een museum waar verschillende kunsttentoonstellingen te zien zijn uit diverse museale collecties. Er is altijd een tentoonstelling uit de collectie van het Hermitage Museum in Sint Petersburg. Het museum is begonnen als een dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg en werd in 2004 geopend. Het museum is gevestigd in het gebouw de Amstelhof, dit werd in 1981 in monumentale klassieke stijl gebouwd.