fbpx

Parkeren in de buurt van het hotel kan duur uitpakken. Parkeer niet onnodig duur. Hotel CC heeft geen eigen parkeergelegenheid. Toch wil je je auto niet te ver buiten de stad zetten.

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid voor Hotel CC.

Shortcode: Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren).. Parking Centrum Oosterdok is de perfecte plek om je auto veilig en goedkoop te parkeren. Bovendien ligt de parking midden in het centrum van Amsterdam. Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok vlak naast het Centraal Station en bespaar tot wel ± €107 per dag.

Informatie en parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Verblijf in Hotel CC.

Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam. De kamers zijn prachtig en het hotel bevindt zich in drie historische gebouwen. Hotel CC ligt op maar 350 meter afstand van het centraal station en Parking Centrum Oosterdok. Vanaf het CS kan je verschillende tram- en metroverbindingen de stad in nemen. Binnen vijf minuten ben je bij de Dam, het koninklijk paleis en Madame Tussauds. Op 10 minuten afstand ligt de beroemde Kalverstraat en verschillende musea.