fbpx

Parkeren in de buurt van het Vondel hotel kan tegen reguliere tarieven voor € 36 per dag. Dat kan goedkoper. Betaal niet onnodig veel. Parkeer midden in het centrum van Amsterdam voor slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Nergens in Amsterdam centrum parkeer je goedkoper.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Hotel Vondel of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Hotel Vondel Amsterdam.

Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam. Het hotel heeft 4 sterren en een tuinterras. De ligging van Hotel Vondel Amsterdam is zeer gunstig. Het hotel ligt op 500 meter van het Rijksmuseum. In de kamers hangt moderne kunst van Peter Keizer. Hotel Vondel Amsterdam is een ideaal hotel wanneer je Amsterdam gaat verkennen. Door middel van het OV kom je gemakkelijk en snel bij alle bezienswaardigheden.