fbpx

Parkeren bij het Joods Historisch Museum

Ga jij naar het Joods Historisch Museum? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking ben je met het openbaar vervoer in 12 minuten bij het museum. Stap op metro 51, 52 of 54 en stap uit bij halte Waterlooplein. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je een dagje naar Amsterdam? Dan mag een bezoek aan het Joods Historisch Museum niet ontbreken. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, om de hoek van het Centraal Station. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Bezoek het Joods Historisch Museum

Dit prachtige museum bevindt zich in een complex dat tijdens de Tweede Wereldoorlog ernstig geplunderd werd. Na de oorlog is het complex gerestaureerd en vestigde onder andere het museum zich hier. In het Joods Historisch Museum vind je een collectie over het leed veroorzaakt door oorlogsgeweld. Het synagogecomplex is gerestaureerd in een combinatie van 18e-eeuwse stijl en moderne materialen. Het Joods Historisch Museum vormt een geheel samen met het JHM Kindermuseum, de Portugese Synagoge en de Hollandsche Schouwburg, het Joods Cultureel Kwartier.