fbpx

Parkeren bij in de buurt van het hotel kan tegen reguliere tarieven veel geld kosten. Parkeer niet onnodig duur. Er is een goedkoop alternatief; midden in het centrum, net naast centraal station.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je verblijf bij het Mozart Hotel of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Mozart Hotel.

Mozart hotel ligt midden in het centrum van Amsterdam. Het hotel ligt op slechts 300 meter van het Leidseplein en op 200 meter van de tramhalte Prinsengracht. Je bent dus gemakkelijk en snel bij alle hoogtepunten van Amsterdam. De receptie is 24 uur per dag open. De kamers zijn uitstekend en de ligging is ideaal voor wie Amsterdam wil ontdekken.