fbpx

Een bezoek aan Museum Het Rembrandthuis kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je denkt. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Museum Het Rembrandthuis: Hollandse schilderkunst

Het Rembrandthuis is het huis waar de meesterschilder Rembrandt van Rijn, tussen 1639 en 1658 woonde. In het huis ontdek je hoogtepunten en dieptepunten uit het leven van Rembrandt. Hij schilderde De Nachtwacht in dit huis en zijn vrouw Saskia overleed hier. Sinds 1911 is dit huis een museum. De vertrekken waar Rembrandt leefde zijn zoveel mogelijk in de oude staat hersteld. Het museum is dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur. Boek je kaartje hier.

Parkeren bij Museum Het Rembrandthuis

Een dagje Amsterdam is goed te doen met de auto. Parkeer je auto in het centrum van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze parking ligt om de hoek van het centraal station en Nemo. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).