fbpx

Parkeren in de buurt van Pathé Tuschinski

Pathé Tuschinski is een van de mooiste bioscopen van de stad en misschien ook wel van het land. In het bijzondere en oude gebouw draaien veel verschillende films. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeert eenvoudig en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Pathé Tuschinski

Vanaf Parking Centrum Oosterdok ben je in ongeveer 17 minuten bij Pathé Tuschinski. Lopen kan ook, dan ben je ongeveer 22 minuten onderweg naar de bioscoop. Kortom een ideale parkeerplek! Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal €45.

Naar de film in de meest authentieke bioscoop van Amsterdam

Deze oude bioscoop bestaat al sinds 1921 en heeft een geweldige ambiance. Pathé Tuschinski staat bekend om de spetterende filmpremières, maar ook tijdens het reguliere programma geniet je van de nieuwste films. Je ziet oude lichtkoepels waarin de kleuren langzaam samensmelten, de rijke schilderingen in de wandelgangen, de wonderlijke Moorse en Japanse kamer, de wandbekleding van zeldzame hout- en marmersoorten. Er zijn verschillende filmarrangementen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld met zijn tweeën in een tweezitsfauteuil naar de film kijken, inclusief een hapje en drankje.