fbpx

Met de auto naar PH Hotel Oosteinde, en zoek je een parkeerplek? Dan is het verstandig om goed naar de parkeerkosten te kijken. Parkeren bij het hotel kan tegen reguliere tarieven en kost €20 per dag kosten. Dat is onnodig duur.

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid voor PH Hotel Oosteinde.

Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft. Je bespaart al gauw ± €7 per dag.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

PH Hotel Oosteinde.

Verblijf je in PH hotel Oosteinde? Dan overnacht je midden in de stad. De kamers zijn goed en de service vriendelijk. De kamers beschikken over speciaal voor het hotel gemaakte bedden en de badkamers zijn uitstekend. Ook hebben de kamers een koffiemachine en een waterkoker met theezakjes. Zo kun je de ochtend lekker beginnen zonder je kamer uit te gaan. Het hotel beschikt over allerlei faciliteiten, zoals een stomerijservice. Op 400 meter afstand ligt het theater Carré. En op 600 meter ligt de Heineken Experience.