fbpx

Parkeren bij Radisson Blu Hotel

Parkeer je auto dichtbij Radisson Blu Hotel in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je overnachting.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Met de auto naar Radisson Blu Hotel en opzoek naar een parkeerplek? Dan is het verstandig om goed naar de parkeerkosten te kijken. Parkeer goedkoop en dichtbij bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Radisson Blu Hotel

Verblijf in het centrum van de stad van de grachten in het 4-sterren superior Radisson Blu Hotel, Amsterdam City Center. Gelegen op een steenworp afstand van de beroemde grachtengordel van Amsterdam, biedt dit centraal gelegen hotel een unieke uitvalsbasis voor het verkennen van Amsterdam. De historische gebouwen en monumenten van de Dam liggen praktisch voor de deur, en het Van Gogh Museum en Anne Frank Huis zijn op loopafstand.