fbpx

Parkeren in de buurt van het renaissance amsterdam hotel

Overnacht jij bij het het Renaissance Amsterdam Hotel? Parkeer je auto dan op ongeveer 10 minuten loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Centraal Station, het is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Je kunt de auto met een gerust hart laten staan tijdens je verblijf bij het Renaissance Hotel. Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Ga je met de auto naar Renaissance Amsterdam Hotel en zoek je een parkeerplek? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Renaissance Hotel Amsterdam

Het Renaissance Amsterdam Hotel ligt midden in het centrum van Amsterdam. Dit hotel is door de gunstige ligging ideaal voor een vakantie in Amsterdam. Het ligt in de buurt van het Centraal Station, de Dam en het Anne Frank Huis. Het hotel beschikt over het typisch Nederlands Koepelcafé, het Italiaans restaurant SCOSSA, een 24-uursfitnesscentrum en moderne accommodaties. De dichtstbijzijnde tramhalte is op de Martelaarsgracht. Deze ligt op 2 minuten loopafstand van het hotel.