fbpx

Parkeren bij Sumo

Genieten van sushi in Amsterdam doe je bij Sumo. Het restaurant zit aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Een bezoek aan Sumo kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je denkt. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam om de hoek van het Centraal Station en is goed bereikbaar. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Sumo Amsterdam 3

Bij restaurant Sumo kun je heerlijke onbeperkt sushi eten. Bijna iedereen kent de restaurantketen wel. In Amsterdam is Sumo gevestigd in een pand aan De Nieuwezijds Voorburgwal 4-10. Sumo is een goede tip voor wie gezellig wil lunchen of dineren. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 – 22.00 uur. De prijzen van Sumo vind je hier.