fbpx

Parkeren in de buurt van de Tolhuistuin in Amsterdam

Een geweldige plek in het centrum van Amsterdam: De Tolhuistuin. De Tolhuistuin is in zeven jaar uitgegroeid tot een cultureel, kunstzinnig en culinaire plek waar diverse disciplines samen komen. Naast een goed restaurant, zijn hier ook tentoonstellingen en concerten van bijvoorbeeld Paradiso te vinden. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de Tolhuistuin

Zoek je een plek om voordelig te parkeren in het centrum van Amsterdam? Zoek niet verder. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het Centraal Station en op maar 16 minuten loopafstand van de Tolhuistuin. Met 1.400 plekken, waaronder elektrische oplaadplekken, is er voldoende plek om je auto te parkeren. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Tolhuistuin Amsterdam

De Tolhuistuin is een bijzondere plek in Amsterdam Noord. Je pakt eenvoudig de veerdienst naar de andere kant van het water. In de Tolhuistuin worden veel diverse soorten evenementen georganiseerd. Er zijn tentoonstellingen, festivals en muziekoptredens. Ook beschikt deze locatie over een erg goed restaurant. Kortom, breng eens een bezoek aan deze unieke locatie en geniet van alles wat de Tolhuistuin te bieden heeft.