fbpx

Parkeren bij Verzetsmuseum – Plantage Kerklaan 61

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen, om de hoek van het Amsterdam Centraal Station, en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

De perfecte parkeerplek reserveren

Een van de meest bijzondere musea in de stad is het Verzetsmuseum. Hier vind je een vast tentoonstelling over het verzet van de Nederlanders tegen de Duitse bezetting. Een bezoek aan Verzetsmuseum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Verzetsmuseum Amsterdam

Kom je naar Amsterdam en wil je meer leren over het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog? Dan mag een bezoek aan het Verzetsmuseum niet ontbreken. Er is een vaste tentoonstelling over het verzet van de Nederlanders tegen de Duitse bezetting. Bezoekers wanen zich in de jaren 1940-1945 temidden van nagebouwde straten en wandvullende kleurenfoto’s.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Verzetsmuseum

Plantage Kerklaan 61
1018 CX
Amsterdam
Meer informatie over Verzetsmuseum.