fbpx

Parkeren in de buurt van het Volkshotel

Kom met de auto naar Amsterdam en parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt vlakbij het Amsterdam Centraal Station, vanaf hier reis je met het openbaar vervoer verder naar het hotel. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Reserveren voor Parking Centrum Oosterdok

Ben je van plan te overnachten in het Volkshotel en kom je met de auto? Parkeer goedkoop en gemakkelijk in het centrum van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Volkshotel: het hoofdkantoor van de Volkskrant

Het Volkshotel is een bijzondere plek. Het hotel is namelijk gebouwd in het voormalig hoofdkantoor van de Volkskrant. Het gebouw werd al in 1956 geopend. In 2007 kwam hotel Canvas in het gebouw en in 2014 opende het Volkshotel zijn deuren. Het Volkshotel ligt vlakbij de Pijp in de Weesperbuurt/Weesperzijde. Je reist gemakkelijk met de metro naar het hotel. Je vindt hier een grandcafé, club en restaurant met een schitterende panoramisch uitzicht over Amsterdam. De kamers zijn uitstekend en de medewerkers vriendelijk. Volkshotel is een perfecte uitvalsbasis om Amsterdam vanuit te ontdekken.