fbpx

Onderweg naar het Vondelpark?

Het Vondelpark is één van de kroonjuwelen van Amsterdam. Met ruim 4700 bomen in het park, verdeeld over ongeveer 150 verschillende soorten, is dit dé perfecte bestemming om een wandeling te maken. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, als je vooraf reserveert betaal je vanaf € 10,- per dag.

Parkeren bij het Vondelpark

Parkeer in het centrum van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Centraal Station, hier neem je het openbaar vervoer naar het Vondelpark. Zo hou je jouw bezoek aan Amsterdam goedkoop. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Vondelpark

Het Vondelpark biedt voor elk wat wils. Er zijn verschillende leuke horecagelegenheden te vinden, zoals het Blauwe Theehuis, Vondelpark3, het Groot Melkhuis en De Vondeltuin met een groot terras. In het Vondelpark Openluchttheater geniet je van mei tot en met september van gratis concerten, theater-, dans-, comedy- en jeugdvoorstellingen. Voor kinderen zijn er diverse speeltuintjes en een kinderspeelvijver. Ook kun je in het Vondelpark heerlijk hardlopen, fietsen, tennissen of bootcampen. In de buurt van het Vondelpark zijn ook andere bijzondere plekken te vinden zoals het Van Gogh Museum.