fbpx

Yellow Bike neemt je mee naar de verborgen pareltjes van Amsterdam. Een bezoek aan Yellow Bike kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Yellow Bike – Nieuwezijds Kolk 29

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Yellow Bike – Fietsen, wandelen en varen

Fietsend ontdek je de hele stad. Yellow Bike neemt je mee door de stad. Onder leiding van een enthousiaste gids zijn de mooiste plekjes van Amsterdam zo gevonden. Yellow Bike organiseert iedere dag een ontdekkingstocht door onze hoofdstad. Ontdek de Jordaan en fiets over de dijken. Wil je liever wandelen of een ontspannen stukje varen? Dat kan ook. Yellow Brike biedt veel verschillende arrangementen.

Meer informatie over Yellow Bike.