fbpx

De 9 straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam en volgens sommigen zelfs van Nederland. Je raakt er niet uitgekeken of geshopt. Na een ochtend of middag winkelen in de 9 straatjes kom je ongetwijfeld met veel mooie spulletjes thuis. Tussendoor kan je bij Toos & Roos in de Berenstraat terecht voor een lekker ontbijtje of een heerlijke lunch. Parkeer je auto dichtbij op ongeveer een kwartier loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok.

Toos & Roos – Berenstraat in de 9 straatjes

Een klein maar gezellig ontbijt-en lunchrestaurant met een gezellig terras. In de Berenstraat tussen Prinsen- en Keizersgracht. Toos & Roos werkt zo veel mogelijk met biologische ingrediënten en koken op basis van seizoensgroenten. Dat is eerlijk, heerlijk en gezellig genieten. De prijzen zijn prima en de sfeer is er altijd goed! Vergeet vooral niet de appeltaart of de citroen meringuetaart te proeven.

Meer informatie over Toos & Roos – Berenstraat

Parkeren dichtbij Toos & Roos – Berenstraat Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied de 9 straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Toos & Roos – Berenstraat

Toos & Roos ligt in de 9 Straatjes in de Berenstraat. Dat is gemakkelijk te voet te bereiken vanaf onze parkeergarage die net naast Amsterdam Centraal Station is gelegen. De snelste looproute is via uitgang C: Oosterdokstraat 4.

Meer informatie over de 9 straatjes

De 9 straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over de 9 straatjes