fbpx

Op bezoek bij (CC) Coffee Company in de Negen Straatjes? In De 9 Straatjes valt sowieso altijd veel te beleven. Niet alleen leuk voor een uurtje, meer dan genoeg voor een hele dag funshoppen, eten, drinken en natuurlijk: mensen kijken. Parkeer goedkoop bij Oosterdok. Parking Centrum Oosterdok ligt op slechts 15 minuten loopafstand (net naast Amsterdam CS) en is de goedkoopste parkeerplek in het centrum van Amsterdam.

Coffee Company (CC) – 9 Straatjes

Als je gaat shoppen in de 9 Straatjes is het heerlijk om even uit te blazen met een goeie kop koffie. En wij weten precies waar je dat prima kan doen. In vergelijking met andere Coffee Companies is de vestiging in de Negen Straatjes een bescheiden tentje. Maar het is nog steeds heerlijk hier om een bakkie te doen en te genieten van het aroma en de rust. Wanneer je een plek op het kleine terras weet te bemachtigen kan je er trouwens heerlijk “mensen kijken”.

Meer informatie over CoffeeCompany

Parkeren bij Coffee Company – 9 Straatjes

Shoppen in De 9 Straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam of een bezoek aan het winkelgebied de 9 Straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15 minuten naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen. Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over CoffeeCompany Amsterdam

Openingstijden
Coffee Company – Negen Straatjes is geopend op:
ma: 07:30 – 19:00
di: 07:30 – 19:00
wo: 07:30 – 19:00
do: 07:30 – 19:00
vr: 07:30 – 19:00
za: 09:00 – 19:00
zo: 09:00 – 19:00

Meer informatie over Berenstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. Allerhande winkels, boetiekjes, lunchrooms en barretjes zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. De 9 Straatjes bevinden zich langs de wereldberoemde grachtengordel en is bescherm UNESCO werelderfgoed. Op loopafstand vind je o.a. het  Paleis op de Dam. het Anne Frank Huis en het Centraal Station.