fbpx

Goedkoop parkeren bij Warehouse Elementenstraat

Wil je een bezoekje plannen aan Amsterdam? Parkeer je auto dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking ben je met het openbaar vervoer in 26 minuten bij de feestlocatie. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Avondje uit dansen bij Warehouse Elementenstraat?

Gevestigd in een loods, is het een groot uitgaanscentrum met vier zalen, waar meer dan 2500 man in kunnen. Ga jij een avondje dansen? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Als je vooraf reserveert parkeer je al voor €10,- per dag.

 

WAREHOUSE ELEMENTENSTRAAT

Wat is begonnen als de plek waar de eerste illegale raves van Amsterdam werden gehouden, is nu een hotspot geworden voor Elektronische muziek. De Elementenstraat is het levende bewijs van de kracht van de club cultuur. De Elementenstraat bestaat uit meerdere zalen die elk zijn ingericht voor een specifiek doel een een specifieke muziekstijl. Deze oude pindafabriek in Amsterdam is de plek voor een leuke avond met een heerlijk indoor festivalgevoel. Kijk voor meer informatie op de website van Warehouse Elementenstraat.