fbpx

Zoek je een plek om te overnachten in hartje Amsterdam? Boek dan een kamer bij het prachtige XO Hotels in het historische stadscentrum. Het aan de Beursstraat gelegen hotel is gevestigd in wel 10 (!) monumentale herenhuizen. Kom je met de auto? Parkeer deze dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok, de grootste en goedkoopste parking van de binnenstad.

Overnachten in Amsterdam? Aanrader: XO Hotels

XO Hotels City Center heette voorheen Tulip Inn. Deze ideale locatie ligt op loopafstand van hotspots als het Rijksmuseum, de Dam en het Anne Frank Huis. De kamers zijn voorzien van alle gewenste faciliteiten, waaronder WiFi, tv en eigen badkamer. In de bar en lounge kun je terecht voor een ontspannen drankje en restaurants zijn om de hoek van het hotel te vinden. Naast culturele activiteiten bevind je je ook midden in het winkelgebied. Kortom, dit heerlijke hotel is een ideale locatie voor iedereen die Amsterdam wil ontdekken.
Het hotel wordt op Booking.com beoordeeld met een 9,2 en het personeel wordt omschreven als zeer vriendelijk. Meer weten? Bekijk XO Hotels City Center op Booking.com.

Goedkoop parkeren in centrum Amsterdam

Parkeren in Amsterdam staat bekend als duur en lastig. Parkeer daarom bij Parking Centrum Oosterdok. Bij ons betaal je voor een hele dag parkeren slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Nergens in het centrum betaal je zo’n laag dagtarief. De parkeergelegenheid ligt bovendien op maar 15 minuten loopafstand van het hotel. Liever niet lopen met je zware koffers? Pak dan een taxi of het openbaar vervoer dat vanaf het naastgelegen Amsterdam Centraal vertrekt.

Informatie, contactgegevens en adres

Beursstraat 11-19
1012 JT Amsterdam
Officiële website van XO Hotels