fbpx

Goedkoper parkeren dan Q-park Kalverstraat

Op zoek naar een parkeerplek bij de Kalverstraat in Amsterdam? Bespaar op je parkeerkosten en parkeer bij Parking Centrum Oosterdok, wij zijn goedkoper dan Q-Park Kalverstraat of ParkBee. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.

Goedkoop parkeren Amsterdam-Centrum

Rondom de Kalverstraat zijn allerlei parkeeropties te vinden, maar Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Je loopt in 18 minuten naar de Kalverstraat toe vanaf onze parking. Met het openbaar vervoer ben je er in 12 minuten.

Winkelen in de Kalverstraat

Als shopper mag een bezoek aan de Kalverstraat niet in je dagprogramma ontbreken. De Kalverstraat, in het historische centrum van Amsterdam, is een van de meest bekende winkelstraten van Amsterdam. Omringd door oude herenhuizen wandelen dagelijks veel mensen door deze winkelstraat. Je vindt hier naast kleine vintage winkeltjes ook grote ketens, zoals h&m, UNIQLO en Urban Outfitters.

Club NYX, Pathe de Munt en bezienswaardigheden

Naast de vele winkels vind je in het centrum veel dingen om te doen. Ga naar een feestje in Club NYX, hier zijn optredens en clubavonden tot in de late uurtjes. Liever relaxen in de filmzaal? Aan het Muntplein vind je Pathe de Munt. Deze bioscoop beschikt over dertien filmzalen waar zowel hollywoodfilms als classics vertoond worden.

club-in-amsterdam