fbpx

Goedkoper parkeren dan Parkeergarage Stadhuis - Muziektheater

Het Muziektheater in Amsterdam is een leuke bezienswaardigheid en ook in de omgeving is veel te zien. Parkeren doe je bij de goedkoopste parkeergarage: Parking Centrum Oosterdok. Je parkeert al vanaf €10,- per dag. Goedkoper én groter dan parkeergarage stadhuis.

GOEDKOOP PARKEREN BIJ Het muziektheater

Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45,- per 24 uur. Bovendien ben je vanaf onze parking heel snel bij het Muziektheater. Wandelend doe je er 19 minuten over en met het openbaar vervoer 11 minuten. Dat komt door onze centrale ligging: Parking Centrum Oosterdok ligt vlakbij het Amsterdam Centraal Station.

stopera

Het huidige stadhuis van Amsterdam is gevestigd in de Stopera. Het gebouw ligt aan de Amstel bij het Waterlooplein. Rondom het Waterlooplein liggen diverse bezienswaardigheden zoals de Portugese Synagoge, het Joods Historisch Museum, het muziektheater, Museum het Rembrandthuis en de vlooienmarkt.

Het muziektheater

In hetzelfde gebouw vind je het ook het muziektheater: hét belangrijkste theater in Nederland als het gaat om Opera & Ballet. Het muziektheater is een van de grootste culturele instellingen die ons land kent. Er worden diverse voorstellingen geproduceerd en uitgevoerd. Van traditionele tot vernieuwende producties.

Museum het Rembrandthuis

Rembrandt is een van de bekendste schilders ter wereld. In heel Amsterdam vind je musea met zijn meesterwerken. In Het Rembrandthuis bekijk je zijn wereldberoemde werken. Het museum heet niet voor niets het Rembrandthuis, want in dit gebouw woonde en werkte de schilder tot aan zijn dood. Naast tentoonstellingen worden er in het Rembrandthuis ook regelmatig lezingen en evenementen georganiseerd.

Het-Rembrandthuis-in-Amsterdam

de Vlooienmarkt

Vlakbij het stadhuis van Amsterdam vind je de  Amsterdamse vlooienmarkt en tevens ook de oudste van Nederland. De markt werd 130 jaar geleden opgericht en heeft inmiddels ruim driehonderd kramen met een divers aanbod. Je koopt er prachtig antiek, kleding, sieraden en nog veel meer. Genieten van een hapje of drankje kan hier ook. De markt is open van maandag t/m zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur.