fbpx

4 tips voor Moederdag in Amsterdam

Zondag 8 mei is het Moederdag. Weet jij al hoe je haar gaat verrassen? Een dagje uit is altijd een leuk cadeau, zeker als je naar Amsterdam gaat. Parkeren doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Shoppen in de 9 straatjes

In de 9 straatjes vind je veel leuke winkeltjes om je moeder mee naar toe te nemen. Je hebt hier allerlei vintagewinkels en kleine boutiekjes. Uitgewinkeld? Er zijn hier genoeg leuke cafés, bars, en restaurants om even uit te rusten.

Terrasje in de zon

Amsterdam is een geschikte stad om van een terras te genieten, simpelweg omdat er een heleboel leuke terrassen zijn. Door de hele stad heen zijn er genoeg leuke plekjes. Op het dakterras van de SkyLounge Amsterdam is het altijd heerlijk vertoeven mét een prachtig uitzicht. Je hebt hier heerlijke cocktails (met en zonder alcohol) en Gin mixers (drankjes met gin). Een andere leuke plek voor een drankje is Hannekes Boom, hier zit je heerlijk aan het water.

Skylounge-amsterdam

naar de hortus botanicus amsterdam

Het is lente in de Hortus Botanicus en dat houdt in dat er momenteel heel veel in bloei staat. Bezoek de Hortus en ga lekker bloemen kijken met mama. Geniet van ontwakend tulpen, bloeiende magnoliabomen en kruiden met een heerlijke geur uit de Snippendaaltuin. Dit voorjaar ontdek je alles over de eetbare natuur in de botanische tuin.

Overnachten in een mooi hotel

Na het winkelen, terrasje pakken en wandelen door de Hortus lekker overnachten in Amsterdam? Dat is in onze hoofdstad geen probleem, er zijn heel veel te gekke hotels. Overnacht bij Mövenpick Amsterdam en geniet van een geweldig uitzicht over de stad vanaf je kamer. Bij Grand Hotel Amrath Amsterdam heb je luxe kamers en je vindt hier twee sauna’s, een infraroodsauna, een stoomcabine, een verwarmd zwembad, een whirlpool en een fitness- en relaxruimte. Heerlijk genieten met mama.

Parkeren in amsterdam

Kom jij naar Amsterdam tijdens Moederdag? Parkeer dan voordelig en centraal bij Parking Centrum Oosterdok, vanaf onze parking ben je snel op allerlei hotspots in Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.