fbpx

Beste hot chocolate in Amsterdam

Hier drink je de lekkerste warme chocolademelk van Amsterdam

De temperaturen dalen, dus het is weer tijd voor warme chocolademelk! Speciaal voor de winterse dagen hebben we beste hotspots met de lekkerste hot chocolate in Amsterdam op een rijtje gezet.

Echte hot chocolate bij Pompadour

Tijdens dit koude weer drink je de lekkerste warme chocolademelk bij Chocolaterie Pompadour aan de Kerkstraat in Amsterdam. Ze leveren echt vakmanschap en dat proef je. Het is er klein en gezellig.Pompadour ligt op loopafstand van bijvoorbeeld het Rijksmuseum en andere musea in de omgeving. Kortom, echt een tip voor de kerstvakantie.

Meer informatie over Pompadour.

Warme choco of een chocolate freakshake bij Ree7

Ree7 ligt op de Reestraat 7. In deze lunch hotspot vind je naast lunchgerechten ook heerlijk zoete worteltaart, appeltaart of bananenbrood. Maar het belangrijkste is natuurlijk: de hot chocolate. Het gezellige eetcafe is een perfecte plek om je terug te trekken in de winter. Hou je niet van warme chocolademelk, maar wel van chocolade? Ree7 heeft ook een chocolade freakshake met ijs, wafels, donuts en andere chocolate-toppings.

Urban Cacao

Voor echt goede warme chocolademelk moet je een keer naar Urban Cacao. Urban Cacao is dé chocolate heaven. Deze chocolaterie maakt bonbons, chocoladerepen en andere chocoladeproducten van duurzame ingrediënten. Naast het luxe winkelaanbod kan je ook bij Urban Cacao terecht voor een heerlijke kop warme chocolademelk. Je vindt de chocolaterie op de Rozengracht 200 en Huidenstraat 30.

Parkeren in december in Amsterdam

Parkeren in het centrum van Amsterdam hoeft niet duur te zijn. Parkeer goedkoop naast het CS, midden in het centrum en op loopafstand de hot chocolate hotspots. Wanneer je langer dan 5 uur en korter dan 24 uur geparkeerd staat betaalt u slechts € 45.
Reserveer je van te voren een parkeerplek? Dan kan je al de hele dag parkeren vanaf 10.
Tarieven Parking Centrum Oosterdok