fbpx

Goedkoop parkeren Amsterdam Dance Event

Ben jij ‘de bob’ voor het Amsterdam Dance Event en wil je de hele nacht doorfeesten? Parkeer je auto dan lang en goedkoop in Parking Centrum. Na een nacht feesten betaal je slechts € 45!

INTERNATIONALE LINE-UP

Jaarlijks trekt het Amsterdam Dance Event 2500 professionals uit de elektronische muziekwereld en zo’n 200.000 festivalgangers. Het publiek gaat uit zijn dak op de muziek van 800 dj’s en artiesten in de 75 beste clubs van Amsterdam.

CONFERENTIES

Het festival staat ook elk jaar in het teken van verschillende ADE conferenties. Professionals kunnen hier debatteren, de laatste ontwikkelingen in de elektronische muziek scene volgen, netwerken en kennis met elkaar uitwisselen.

DAGPROGRAMMA

Overdag ga je ook al uit je dak met een speciaal dagprogramma. De ADE ‘vibe’ is nu dus niet alleen in de nachtelijke uurtjes te beleven. Met speciale evenementen op uiteenlopende locaties als winkels, bioscopen en dakterrassen is Amsterdam voor even de grootste pop-up store ter wereld.

PARKEREN AMSTERDAM DANCE EVENT

Bij feesten denk je niet altijd aan parkeren. Bij parkeren in Amsterdam denk je vaak wel aan hoge parkeerkosten. Toch is een nachtje Amsterdam Dance Event met de auto eindelijk weer betaalbaar. Kom jij naar ADE van buiten de stad en ben je de bob? Feest gerust de hele nacht door, want jouw party rush eindigt dit jaar niet met een teleurstelling bij de parkeermeter. Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je slechts € 45!

Website Amsterdam Dance Event

Tarieven Parking Centrum Oosterdok