fbpx

Parkeren bij Club Escape

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Je betaalt slechts € 45. Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.

Wil jij een avond lekker stappen in Amsterdam?

Ga naar Club Escape, een van de bekendste clubs van Nederland. Parkeren doe je dichtbij, bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Club Escape

Deze club hoort bij de grotere uitgaansgelegenheden van Amsterdam. Vele populaire themafeesten worden georganiseerd in en door Club Escape, zoals Reveal, Brainwash en Houserockers. De allergrootste DJ’s van de wereld hebben hier ooit opgetreden, ook de Nederlanders zoals Tiësto en Armin van Buuren. Behalve goede, harde muziek heeft Escape bijzondere licht- en visualshows die de DJ van de avond ondersteunen om het publiek de avond van hun leven te bezorgen.