fbpx

Goedkoop parkeren tijdens meivakantie Amsterdam

Heerlijk. De meivakantie staat weer voor de deur. Van 30 april t/m 8 mei is het weer tijd voor vakantie. Blijf je dit jaar in Nederland en heb je zin om iets leuks te gaan doen in Amsterdam? Er valt veel te beleven in onze mooie hoofdstad. Ga je met de auto naar Amsterdam? Reserveer je plek bij Parking Centrum Oosterdok en betaal vanaf € 10,- per dag. Fijne vakantie!

 

Meivakantie in Amsterdam

Er is altijd veel te beleven in Amsterdam, ook tijdens de meivakantie! We hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet.

Amsterdam Met kinderen

Een bezoek aan Amsterdam met het hele gezin? Er zijn ontzettend veel leuke dingen te beleven voor kinderen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan NEMO Science Centre (en geniet van de zon en het uitzicht op het dak). Ga bijvoorbeeld naar activiteit of naar een bijzondere tentoonstelling in het Verzetsmuseum junior.
Bekijk hier onze tips voor Amsterdam met het hele gezin.

Film in Amsterdam

Het weer blijft lastig te voorspellen in mei. Maar gelukkig is er ook genoeg te doen binnen. Zoals een bezoek aan één van de bioscopen die Amsterdam rijk is. Een regenachtige vakantiedag wordt met een bezoek aan bijvoorbeeld Tuschinski of EYE een top vakantiedag.
Meer informatie over bioscopen in Amsterdam.

Lekker uit eten in Amsterdam centrum

Na een dag vermaak in de stad moet er natuurlijk ook gegeten worden. In Amsterdam is er voor iedere wat wils. Of je nu zin hebt in een culinair hoogstandje, een sappige burger of gewoon lekker Italiaans, in Amsterdam is veel horeca te vinden.
Bekijk hier onze tips voor de lekkerste restaurants in Amsterdam.

Musea in de hoofdstad

Liever een cultureel bezoek? Amsterdam bevat vele musea. Zo zijn er wereldbekende musea, zoals het Rijksmuseum en onderbekende kleine galeries met bijzondere werken. Iedere kunstliefhebber vindt in Amsterdam wel een tentoonstelling die bij hem past.
Meer informatie over musea in Amsterdam.

Parkeren in centrum van Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Het maximale dagtarief is € 45, dat is tot 30% goedkoper dan vergelijkbare parkeergarages in het centrum. Reserveer je parkeerplak online en betaal vanaf € 10,-