fbpx

Goedkoop uit eten in Amsterdam tijdens de feestdagen

Wil je gezellig gaan lunchen of uit eten tijdens de feestdagen? Dat hoeft natuurlijk niet altijd een dure gelegenheid te zijn! December is voor veel mensen een prijzige maand. Gelukkig zijn er in Amsterdam genoeg opties om niet alleen lekker maar ook goedkoop te gaan eten. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer deze dan veilig en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer van te voren een parkeerplek en parkeer al vanaf 10 per dag! 

Biologisch en vers eten bij Goodies

Na een korte tramrit vanaf Parking Centrum Oosterdok ben je binnen een mum van tijd bij Goodies. Dit gezellig en kleurrijk ingerichte restaurant is te vinden in de bekende Negen Straatjes van Amsterdam. Hier kun je terecht voor een uitgebreide lunch of voor hartige snacks bij de borrel. Het menu wordt aangepast aan het seizoen, alle ingrediënten zijn biologisch en worden vers voor je bereid!

Heb je zin in een lichte maaltijd? Ook dan kun je bij Goodies terecht. Kies bijvoorbeeld een lekkere maaltijdsalade gemaakt met zogenaamde ‘vergeten groentes’!

Meer weten over Goodies? Bekijk hier de officiële website.

Hollandse pot met een twist bij Skek

Heb je zin in een traditionele stamppot maar dan nét even anders? Dan moet je bij Skek zijn. Dit restaurant op de Zeedijk in Amsterdam wordt door studenten gerund. Dit is de perfecte optie voor een hapje buiten de deur tijdens de dure decembermaand. Ook hier wordt het menu zorgvuldig samengesteld én afgestemd op de seizoenen. Een hoofdgerecht bestel je al vanaf 13 euro. Ben je nog student? Dan heb je extra mazzel. Op vertoon van je studentenkaart ontvang je bij Skek namelijk nog eens vijfentwintig procent korting op de hoofdgerechten.

Meer weten of Skek? Bekijk hier de officiële website.

Voordelig parkeren in Amsterdam-Centrum.

Ben je met de auto naar Amsterdam gekomen? Parkeer deze dan voordelig op een van de meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen van Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum Oosterdok heeft vierentwintig uur per dag iemand aanwezig en is de perfecte uitvalsbasis voor een gezellige avond in Amsterdam-Centrum.

De eerste vijf uur betaal je een parkeertarief van € 1,50 per 12 minuten. Na 5 uur (tot 24 uur) betaal je een vast tarief van slechts € 45. Wil je graag van tevoren de prijzen voor het parkeren berekenen? Gebruik dan onze online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.